woensdag, mei 04, 2022 admin Mobiel 59

Modelbouw

Diverse modellen en Bouwprojecten. Lid van mbcTitanic.nl in 's-Hertogenbosch

 Grote Munsterlander

Onze hond Puck tijdens de aanlegproef van de NGMV20211006 aanlegproef puck

Watersport

Bridge

vrijdag, april 22, 2022 Varen

MA 27  ( Juli 2019 )

MA 27 Vuurdoop 26 3 16 DSC01944

Mini Aak, een model van een model. Als je een mooie lemsteraak hebt dan wil je er ook een mooi volgbootje bij. Wat is dan mooier dan een mini uitvoering van jouw aak.

Dat je van zo'n klein bootje dan ook weer een RC modelboot kunt maken is dat natuurlijk het summum. 

In het oefenbad bij het clubgebouw van MBC Titanic een rolproef om de stabiliteit te testen. Een extra kiel is niet nodig.

Een 1e proefvaart op het Paleiskwartier in 's-Hertogenbosch gaf een goed resultaat. De zijzwaarden werken tegen het verleieren. Oploeven was moeizaam maar de zeilvoering was nog niet optimaal. Ook het roer behoeft enige vergroting (verlenging).

 

donderdag, april 28, 2022 admin Vliegen 52

Catalina basis info

pby cutawayEen vliegende boot. Dit vliegtuig is net voor de 2e wereldoorlog (WW2) in productie gekomen en is tijdens de WW2 voor groot belang geweest voor verkenningsvluchten, het opsporen van U-boten en reddingsacties voor gestrande piloten.

Dit type kan ook gevonden onder de naam PBY, Consa (Canadian Vickers), Nomad (Naval aircraft Factory),  GST (Rusland) Blackcat (WW2 squadron) etc.

2 of meer blokken

Gantry 5 is packed full of features created to empower the development of designs into fully functional layouts with the absolute minimum effort and fuss

Particles System

Create, configure, and manage content blocks as well as special features and functionality with the powerful particle system.

idee

rechtsaf verwijzing naar