woensdag, mei 04, 2022 admin Mobiel 144

Modelbouw

Diverse modellen en Bouwprojecten. Lid van mbcTitanic.nl in 's-Hertogenbosch

 Grote Munsterlander

Onze hond Puck tijdens de aanlegproef van de NGMV20211006 aanlegproef puck

Watersport

Bridge

Celestine

IMG 0449 [800x600 300dpi]

 

De Celestine van RMR Shipping vaart tussen Europa en Afrika. Dit schip kan met eenvoudige havenfaciliteiten geladen en gelost worden door de enorme deur aan de achterzijde. Dit in  Japan gebouwde schip is aanvankelijk ingezet als ondersteuningschip bij de Joint Strike Force met als naam Sea Crusador. Vandaar ook de grijze tinten op dit schip. Van het schip zijn 5 uitvoeringen gemaakt.

Momenteel worden auto's, busjes(incl. vracht) en vrachtauto's etc vervoerd.Wat dit schip bijzonder maakt is dat het 3 dekken heeft zodat zeer onderscheidenlijk rolbaar materieel vervoerd kan worden.

Actueel

 

 

Bouwproces

De bouwdoos is van Deans Marine (1:96). IMG 0441 [800x600 300dpi] Een prachtige romp en en honderden onderdeeltjes in geetst plaatmateriaal. Daarnaast miniaturen in gegoten plastic en (wit) metaal.

Naast de bouwdoos moet je rekenen met de aanschaf van lijm, verf, rc materiaal en motoren (indien vaarbaar), en natuurlijk het benodigde gereedschap.

Het schip is aanvullend uitgerust met Led verlichting bij de masten en in de compartimenten.

Daarnaast zijn er, op schaal 1:87 (kelsey), auto's geplaatst. Verder zijn er, als schaal element,  een aantal figuren geplaatst (1:100).